18Janar2018

cajlaaaaaa6

Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini

cajlaaaaaa606.10.2017 - Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini
RDK dhe UNITETI vazhdojnë me takime me qytetarët e Komunës së Gostivarit, kësaj radhe në fshatin Çajlë, ku në mënyrë madhështore e pritën djalin e dëshmorit të ngjarrjeve tragjike të vitit 1997, Shpat Iseinin. Në këtë takim me banorët e fshatit Çajlë prezent ishte edhe kryetari i RDK Vesel Memedi, si dhe kandidatët për këshilltarë që vijn nga ky fshat Avni Elezi, Muhamed Selimi, si dhe Hamza Jonuzi.

Më shumë artikuj...