21Shkurt2018

banj3al

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët (RDK dhe UNITETI) prezentuan platformën zgjedhore para banorëve të fshatrave Banjicë dhe Zdunjë

banj3al09.10.2017 - RDK dhe UNITETI që e përbëjnë koalicionin Aleanca për Shqiptarët mbrëmë prezentuan platformën zgjedhore para banorëve të fshatrave Banjicë e Epërme, Banjicë e Poshtme, si dhe Zdunjë. Para të pranishmëve iu drejtuan kryetari i RDK-së Vesel Memedi, kandidati për kreun e Gostivarit Shpat Iseini, si dhe këshilltari Jasin Halili.

Kryetari Vesel Memedi iu drejtua të pranishmëve me mesazhin se të gjith ne kemi harxhuar të gjitha mjetet demokratike të protestës dhe të gjitha adutet e fuqishme si komb, por përsëri jemi të urritur dhe të etshëm për përfaqësim të denjë të kombit në institucionet e shtetit dhe më gjërë. Kjo është kështu, theksoi kryetari Memedi, sepse sistemi asnjëherë nuk ka dasht që shqiptarët të udhëhiqen nga lider largpamës, vizionar, dhe të ditur, por gjithmonë kanë krijuar figura të ndryshme publike që kanë manipuluar popullin. Populli ka njerëz të mirë dhe të aftë të udhëheqin popullin, por këta manipulant klasik, që kanë kaluar nëpërmes 5-6 partive të ndryshme, nuk i lejojnë të vijnë në shprehje. Rinia duhet ti luftoj këta njerëz me dituri dhe urtësi, dhe kurr të mos dorëzohet sepse ardhmëria i takon rinisë, përfundoi kryetari Memedi.

22195239 1581525415201688 8085231161225713849 n

Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini

22195239 1581525415201688 8085231161225713849 n
06.10.2017 - Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini

RDK dhe UNITETI vazhdojnë me takime me qytetarët e Komunës së Gostivarit, kësaj radhe në fshatin Çajlë, ku në mënyrë madhështore e pritën djalin e dëshmorit të ngjarrjeve tragjike të vitit 1997, Shpat Iseinin. Në këtë takim me banorët e fshatit Çajlë prezent ishte edhe kryetari i RDK Vesel Memedi, si dhe kandidatët për këshilltarë që vijn nga ky fshat Avni Elezi, Muhamed Selimi, si dhe Hamza Jonuzi.

cajlaaaaaa6

Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini

cajlaaaaaa606.10.2017 - Fshati Çajlë pritje madhështore për djalin e dëshmorit Shpat Iseini
RDK dhe UNITETI vazhdojnë me takime me qytetarët e Komunës së Gostivarit, kësaj radhe në fshatin Çajlë, ku në mënyrë madhështore e pritën djalin e dëshmorit të ngjarrjeve tragjike të vitit 1997, Shpat Iseinin. Në këtë takim me banorët e fshatit Çajlë prezent ishte edhe kryetari i RDK Vesel Memedi, si dhe kandidatët për këshilltarë që vijn nga ky fshat Avni Elezi, Muhamed Selimi, si dhe Hamza Jonuzi.

deb13

Fshati Debresh në agjendën e takimeve të koalicionit Aleanca për Shqiptarët (RDK dhe UNITETI)

deb1305.10.2017 -  Koalicioni Aleanca për Shqiptarët (RDK dhe UNITETI) vazhdon me takime me qytetarët e komunës së Gostivarit, ku në agjendë ishte fshati Debresh. Para banorëve të fshatit, me mesazh iu drejtuan kryetari i RDK-së Vesel Memedi, kandidati për kryetar komune Shpat Iseini, si dhe kandidati për këshillin komunal Enis Elezi.

Në mesazhin e tij drejtuar banorëve të fshatit Debresh, kryetari Vesel Memedi theksoi se bashkimi i fshehtë i forcave të errëta destruktive për të luftuar vijën kombëtare, me pretekstin se janë duke luftuar në emër të vijës kombëtare, ka përfunduar që moti, dhe nuk ka dilemë se forcat e ndritura progresive do të ngadhnjejnë. Projekti antikombëtarë, theksoi Memedi, gjithmonë ka synuar që të sulmoj figurat e vijës së sinqertë kombëtare, me qëllim që të mbuloj dhe defokusoj vëmendjen e popullit nga veprimtaria antikombëtare e shumë figurave të ndryshme publike. Sipas Memedit, koha e manipulimit dhe maskimit ka përfunduar, dhe tanimë janë pjekur të gjitha kushtet që të përfundoj loja e mbeturinave të regjimit të Millosheviqit në vend. Rilindja Kombëtare nuk mund asnjëherë të humb betejën dhe luftën, sepse këtë luftë e ka fituar që moti, prandaj të gjith duhet kuptuar se e vërteta dhe drejtësia, në rastin konkret e vërteta për Gostivarin do të ngadhnjejë, përfundoi kryetari Memedi.

alrav2

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët vazhdon me takime me banorët e fshatit Çegran, Reçan, dhe Raven

alrav204.10.2017 - RDK dhe Uniteti që e përbëjnë koalicionin Aleanca për Shqiptarët vazhdojnë me takimet me banorët e Komunës së Gostivarit, ku në radhë ishin fshatrat Çegran, Reçan dhe Raven, duke prezentuar platformën zgjedhore të këtij koalicioni. Banorëve të këtyre fshatrave iu drejtuan kryetari Vesel Memedi, kandidati për kryetar komune, Shpat Iseini, bartësja e listës znj. Luljeta Aziri, si dhe këshilltarët që vijn nga këto fshatra respektive.

Kryetari Vesel Memedi para banorëve të këtyre fshatrave theksoi se të gjith aktorët politik që për 20 vite kanë ndërtuar karierë politike dhe publike në emër të kombit dhe fesë janë bashkuar të gjith për të luftuar njerëzit që për dekada me radhë, kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në mbrojtje të kauzës kombëtare. Kryetari Memedi theksoi se ajo që i ka bë bashk këta figura publike nuk është kauza dhe ideologjia kombëtare, por është sëmundja sepse të gjith vuajnë nga e njëjta sëmundje – mbulesë dhe maskim në emër të kombit dhe fesë për të kaluarën e tyre. Kundërshtarët e kombit shqiptarë asnjëherë nuk kanë dasht lider largpamës, vizionar, dhe të ditur, por tani janë pjekur të gjitha kushtet e nevojshme që këta udhëheqës të dalin në sipërfaqe dhe të demaskojnë këtë manipulim, me qëllim që populli të kuptoj drejtë veprimtarinë publike dhe të fshehtë të çdo figure publike, përfundoi kryetari Memedi.