16Janar2018

RDK mbajti mbledhje të Kryesisë Qëndrore

18.01.2015 - Rilindja Demokratike Kombëtare mbajti mbledhje të rregullt të Kryesisë Qëndrore të partisë në të cilën u dha një raport rreth aktivitetit një mujorë të Kryesisë së re partiake që u zgjodh muajin që lam pas nga Kuvendi Qëndror partiak. Kryetari i RDK-së Vesel Memedi theksoi se në këtë muaj janë bë lëvizje të shumta të partisë me qëllim të senzibilizimit të opinionit në përgjithësi për gjendjen momentale të asaj se çka ndodh në vendin tonë në përgjithësi. Për të gjith këtë situatë janë informuar dhe po informohen  jo vetëm qytetarët, por edhe diplomatët e huaj në vend.
 
Në këtë mbledhje të Kryesisë Qëndrore theks të veçant të diskutimit zuri edhe përgaditja për fillimin e mbledhjes së nënshkrimeve për riregjistrimin e partisë duke patur parasysh se është obligim ligjor që çdo katër vite të bëhet edhe riregjistrimi i partisë në organet gjegjëse. Të gjith degët e RDK-së në nivel nacional ndajtën obligimet dhe përgjegjësitë për fillimin e mbledhjes së nënshkrimeve ku pritet që për një periudhë të shkurtër kohore të përfundoj i gjith procesi në fjalë.
 
Në fund të mbledhjes edhe njëherë u përshëndet iniciativa e RDK-së për bashkpunim korrekt dhe të sinqertë me të gjitha iniciativat e reja që paraqiten në skenën politike në vend dhe se në këtë mënyrë të gjith sëbashku do t'i ofrojm një pasuri të fuqishme skenës politike në vend.
 
Shërbimi për informim - RDK