18Dhjetor2017

Mesazh - Urimi i kryetarit Vesel Memedi për Vitin e Ri 2015

30.12.2014 - Viti që po lëmë pas ishte vit i sfidave të shumta, problemeve të mëdha, rezultateve të munguara dhe paperspektivës në vend dhe rajon.

Uroj që viti që vjen 2015, të jetë vit i kthesës pozitive dhe rikthimit të shpreses dhe perspektivës. Le të sjellë viti që po vjen 2015 më shumë shëndet, mbarësi dhe mundesi për përparim për ju dhe familjet e tuaja dhe për gjithë njerëzit e vullnetit të mirë.

Në ëmer të Rilindjes Demokratike Kombëtare dhe në emrin tim personal, ju uroj: 

Gëzuar vitin e ri 2015!

Me Respekt ,
Vesel Memedi
Kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare