18Dhjetor2017

Dega e Rilindjes Demokratike Kombëtare - Tetovë

Më datë 07 prill 2014, Dega e Rilindjes Demokratike Kombëtare në Tetovë zhvilloi mbledhjen e rradhës. Në këtë mbledhje morrën pjesë edhe kandidatët për deputetë, këshilltarët komunalë dhe përfaqësuesit e organeve tjera të Degë së Tetovës.

Pika e vetme e rendit të ditës ishte: Formimi I shtabeve zgjedhore në Tetovë dhe në komunat Bogovinë, Zhelinë, Tearcë, Bërvenicë dhe Jegunovcë. Njëzeri u vendos që kryetar i Shtabit Qendror të jetë Kryetari i Degës së Tetovës, Hamdi Saiti, detyrë të cilën e ka kryer edhe gjatë dy cikleve të kaluara zgjedhore.