16Janar2018

Të dielën Konventa promovuese e RDK-së

04.04.2014 - Të dielën, 6 prill 2014, Rilindja Demokratike Kombëtare me fillim në ora 16:00Qendrën për Kulturë në Kumanovë, do të mbajë Konventën promovuese të kandidatëve për deputet në Parlamentin e Maqedonisë.

Në Konventë do të promovohen bartësit e listave dhe kandidatët për deputet nga njësitë zgjedhore numlër 7, 6, 5, 2 dhe 1.

Ftohen të gjithë simpatizuesit e RDK-së, që të marrin pjesë në Konventë.


Shërbimi për informim - RDK