16Janar2018

Mesazh - Urimi i kryetarit Rufi Osmani për Vitin e Ri 2014

30.12.2013 -  Viti që po lëmë pas ishte vit i sfidave të shumta , problemeve në rritje, rezultateve të munguara dhe rritjes së paperspektivës në vend dhe rajon.

Uroj që viti që vjen 2014, të jetë vit i kthesës pozitive dhe rikthimit të shpreses dhe perspektivës . Le të sjellë viti që po vjen 2014 më shumë shëndet, mbarësi dhe mundesi për përparim për ju dhe familjet e tuaja dhe për gjithë njerëzit e vullnetit të mirë. 

Në ëmer të Rilindjes Demokratike Kombëtar dhe në emrin tim personal, ju uroj : 

Gëzuar Vitin e Ri 2014!

 

 

Me Respekt ,

Rufi Osmani 

Kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare