16Janar2018

Rufi Osmani uron një vit të mbarë shkollor

02.09.2013 - Në ditën e parë të fillimit të vitit të ri shkollor 2013/2014, që shënon një vit të ri në përpjekjet tona të përbashkëta në rrugën e dijes dhe formimit të së ardhmes sonë, është një kënaqësi e veçantë për mua që gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve t’ju uroj që këtë vit shkollor ta përcjellë zelli, disiplina, vullneti dhe serioziteti.

Në mënyrë të veçantë, uroj vogëlushët të cilët për herë të parë do po ulen në bankat shkollore dhe po hyjnë në udhën e pafund të diturisë.

 

Me Respekt

Kryetari I Rilindjes Demokratike Kombëtare

Rufi Osmani