16Janar2018

Mesazh-urimi i kryetarit Rufi Osmani për Vitin e Ri 2013

mayormayor
Viti që po lëmë pas ka qenë një vit i sfidave të mëdha në vend dhe në rajon. Uroj që viti që vjen të na gjejë me më pak problem, të na gjejë më të begatë dhe më të lumtur, njëherit më të pragtitur për t’i shërbyer më mirë kombit dhe vetvetes.

Le të sjellë ky vit që po vjen më shumë shëndet, mbarësi dhe suksese për ju dhe familjet tuaja, për ata që ju do zemra dhe për të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë kudo që ndodhen.

Një urim i veçantë shkon për të gjithë ato grupe shoqërore që nuk mund ta festojnë si duhet ndërrimin e motmoteve.

Në emër të Rilindjes Demokratike Kombëtare dhe në emrin tim personal ju uroj:

Gëzuar Vitin e Ri 2013!

Me respekt,

Rufi Osmani

Kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare