16Dhjetor2017

Xhahilat e arsimit shqip

 

Vërtet këto ditë na kanë mbërthyer ethet e shumta të kombëtares, do të shkojmë me plis në Paris, apo jo! Por ajo që mbetet si shqetësim është e ardhmja e jonë politike dhe ndryshimet që duhet të ndodhin e që lidhen drejtpërdrejt me fatin e fëmijëve tanë. Një ndër ato kërkesa për ndryshime ishte edhe propozim/ligji për largimin e testimit ekstern.Pas një debati tre ditorë, shumica parlamentare e ka refuzuar propozim/ligjin që kishte të bëjë me shfuqizimin e testimit ekstern nga shkollat fillore dhe të mesme.

Lexo më shumë...

Më shumë artikuj...